I will be Miss you!* semalam saya belek balik almari barang saya ...
penuh dengan surat surat yang pernah awak kasi....
Awak suke menuliss . sampai saya pun dah terikut . Salah satu surat awa , ada ceritakan awa selalu sakit . dan sesak nafas . *saya risau , tapi awa cakap , ini cuma sakit biasa biasa je .
Lepas tuh dalam setiap solat . saya pasti doakan awa sihat ,,
Selalu kalau saya telefon awak . Awak takkan cakap lama2 . Awak cakap . awat cepat penat . Saya makin risau . Tapi tak tahu nak buad apa .. Tapi awak selalu kata , Saya tak ape2 " . Lewat malam itu . Saya terima sms awak . * Kalau Allah lebih sayangkan saya . Awak jaga diri elok2 " Saya tak suka sms awak tuh , Terus saya call awak . Tapi awak tak angkad angkad . Awakk ! Angkatlah call saya , Please awak . Saya nak dengar suara awa . ANgkat lah awak . Akhrnya saya terlelap tunggu awak angkat call saya . Air mata kat pipi mengalir tanpa henti .

Awal pagi saya terjaga tidur , Saya call awak lagi . Bukan awa yang angkad . Tapi abang awak .Abang awak mara2 saya . Dia cakap awak suruh saya lupakan awa . awak tanak bercakap dengan saya lagi . Saya tahu mesti ada yang ta kena . saya terus pergi ke rumah awak !
dua jam lebih saya bawak moto saya . semata mata nak jumpa awak ! Sampai kat umah rumah awa , ramai tetamu yang ada , Abang awak datang kat saya . Dia peluk saya erat2 . Dia kata , * Adik saya dah meninggal malam tadi . Dia menghidap paru paru berair ,* YA ALLAH , Apa yang saya dengar ni ?Air mata saya mengalir depan semua ahli keluaga awak , Namun saya redha dengan kepergian awak . Kenangan bersama takkan mungkin saya lupakan .

terima kasih kerana anda sudi baca :)

No comments:

Post a Comment